Speedy Weedy

Rensa bort ogräs eller plantera lökar i naturlig upprätt ställning.

Speedy Weedy är ett redskap som du kan stå upp och ta bort maskrosor och annat ogräs på gräsmattan i din trädgård. Med detta unika redskap kan du även stå upp och plantera lökar i trädgården.

Du behöver inte kröka rygg eller ens böja på knäna när du rensar ogräs med Speedy Weedy. Du arbetar bekvämt i upprätt ställning och belastar därför inte ryggen eller sliter ut dina knän. Speedy Weedy är en helt unik och patenterad konstruktion.Lika enkel som genialisk och miljövänlig. Redskapet består av ett gripkloförsett ultralätt aluminiumrör med ett robust plasthandtag, samt ett renshandtag som användes för att snabbt avlägsna den uppdragna ogräsplantan. Du kan också plantera lökar och små växter lika smidigt med Speedy Weedy.
När du rensar ogräs med Speedy Weedy dras plantan upp med roten och du når därmed ett mer permanent resultat av arbetet än med alternativet kemiska bekämpningsmedel.
Du får en vackrare gräsmatta, och miljön - och inte minst din kropp kommar att tacka dig för ditt val av arbetsredskap när du väljer Speed Weedy.

Hitta Speedy Weedy och andra ogräs redskap i vår Butik.